Stødabsorberende Skærmfolie til Iphone 5C

100,00 DKK Inkl. Moms

Ryd
Categories: , SKU: N/A

Beskrivelse

Shock Absorption tilbyder vi nu den mest hårdføre skærmfilm på markedet.

Shock Absorption skærmbeskyttelse til SmartPhone og Tablets

Shock Absorption er det nyeste indenfor skærmbeskyttelse. Den særlige folie består af 7 aktive lag der er udviklet til at give den ultimative beskyttelse mod ridser, skrammer og slag. Skærmen beskyttes, så din telefon eller tablet holder længere, især når uheldet er ude.

Ideen til materialet stammer fra et produkt udviklet til militære formål til at beskytte følsomt hightech udstyr mod slidtage og skader. Denne effektive teknologi er nu overført til beskyttelse af telefoner og tablets, hvor man reducerer skader på skærmen.

Den gennemsigtige Shock Absorption folie er skåret med maksimal præcision, så den passer helt perfekt, og man kan efter montering benytte sin touch-screen helt uden besvær.

Shock Absorption er blandt markedets absolut mest solide og hårdføre beskyttelsesfilm, og er din ”Protector” der sørger for, at du aldrig får ridser i skærmen på din telefon eller tablet.
Skærmbeskyttelsen er UV-beskyttet og beskyttelsesfilmen forbliver lys og klar.

Shock Absorption skærmbeskyttelse er kompatibelt med covers så du kan beskytte skærmen på din telefon, samtidig med at du beskytter selve telefonen mod slag og tab.

Du skal ikke bruge væske eller andre midler for at montere Shock Absorption.

I pakken finder du 1 stk. beskyttelsesfilm.
Egenskaber: Tør og enkel påføring Boblefri
UV-beskyttet Hårdfør overfor ridser og slag

Yderligere information

Vægt 0.01 kg